Money+ Supercup

13 / februari 2023
Brother е новият технологичен партньор на НВЛ
Brother ще подпомагат българския клубен волейбол, предоставяйки обордуване (таблети и т.н.)

Национална волейболна лига (НВЛ) има нов партньор в лицето на технологичната група Brother - световен производител и доставчик на електронно оборудване. 

Brother, които доставят продукти и услуги на клиенти по целия свят чрез 17 завода за производство (вкл. четири завода на Brother Industries, Ltd.) и 52 търговски обекта в 44 страни и региони по света (до април 2013 г.)., ще подпомагат българския клубен волейбол, предоставяйки обордуване (таблети и т.н.), като основната цел е Ефбет Супер Волей да направи още една крачка напред в обезпечаване на технологичното си присъствие. 

“Технологиите, както добре виждаме, отдавна играят сериозна роля в съвременния волейбол.  Именно затова сме изключително радостни да обявим това ново партньортсво с Brother, в чието лице намерихме не само партньор, който да ни предоставя техническо оборудване, но и приятел с общи ценности. Основната част от това оборудване ще обезпечава директно срещите от Ефбет Супер Волей, със съдийски таблети, както се провеждат и всички срещи на най-високо европейско и световно ниво. Щастливи сме, че Brother вече е и на страната на българския клубен волейбол, както гласи и тяхното мото, и сме сигурни, че нашето сътрудничество ще е дългосрочно и ползотворно.”
Атанас Върбанов, Маркетинг Директор, НВЛ

"За Brother е чест и удоволствие да бъде технологичен партньор на Националната волейболна лига и част от все по-силното клубно първенство на България. Brother e един от лидерите в IT браншa, както в световен мащаб, така и в България, но освен това компанията поставя корпоративната социална отговорност в сърцето на бизнес философията си. Освен глобалните инициативи в областта на екологията и устойчивото развитие в различни сфери Brother подкрепя спортни мероприятия в различни страни в цял свят, защото спортът развива у младите хора качества като дисциплина, екипност и отговорност. Волейболът е един от водещите спортове в България и традиционно създава много млади таланти, които успешно се реализират не само в родното първенство, но и в най-силните такива в Европа. Тези млади надежди от националните волейболни школи скоро ще бъдат основата на националния отбор, който през годините е донесъл на всички българи много поводи за гордост с постигнатите успехи. Националното първенство става все по-конкурентно и се радва на добра зрителска аудитория. От друга страна технологиите навлизат все повече в спорта и в частност във волейбола и помагат на отборите, както и на съдийството за това, да осигурят честна, навременна и обективна оценка на всяка една игрова ситуация. Надяваме се на дългосрочно и ползотворно партньорство с Националната волейболна лига, така че с нашия принос българското първенство да стане още по-атрактивно за всички зрители и участници в него и също така бихме искали да бъдем част от успеха на един от водещите и най-успешни спортове на България.“ 

Ивайло Апостолов, Мениджър на Brother за България, Сърбия, Албания и Северна Македония.

Кои са Brother? 
Над 100 години иновации са насочени към превръщането на Brother в глобален доставчик на бизнес решения, какъвто е днес. Основана като Yasui Sewing Machines Co в Япония през 1908 г. и по-късно преименувана на Brother, компанията вече работи в повече от 40 страни по света. Brother непрекъснато се адаптира да просперира на постоянно променящия се пазар. От управлявани услуги за печат до принтери, скенери и устройства за етикетиране. Продуктите и услугите на Brother са предназначени да стимулират ефективността, да повишат производителността и да насърчат сътрудничеството на работното място