NVL Top League 2022/23

18 / maj 2023
Клубове в Ефбет Супер Волей могат да се възползват от нов дигитален проект
DigitalenSport.bg цели да подпомогне всички спортни клубове в България

Посредством дейността на Българска Федерация Волейбол (БФВ), която продължава подкрепата си за дигитализиране на българския спорт, клубовете в Ефбет Супер Волей ще могат да вземат участие в новия проект DigitalenSport.bg, който цели да подпомогне всички спортни клубове в България със собствени работещи уебсайтове. На по-късен етап и клубове от другите дивизии ще могат да се възползват от инициативата.

Кампанията е безвъзмездна, като сайтовете се предоставят на желаещите безплатно в подкрепа на българския спорт. Целта е изработка на уебсайтове на 150 отбора и достигане на аудитория от половин милион души.

Всеки клуб, който има интерес към програмата, може сам да се свърже с организаторите на info@digitalensport.bg и https://digitalensport.bg/#kontakti.

Информация: В проекта DigitalenSport.bg попадат волейболът, баскетболът и футболът, без значение дали става въпрос за професионално или аматьорско ниво. Сред основните акценти на програмата е детско-юношески регистър с подробни данни за школи и академии в България. Президентът на БФВ Любомир Ганев вече взе участие в няколко работни срещи по темата.