07 / oktober 2023
FantasyVolley: Ти си на ход
Ефбет Супер Волей с ново дигитално изживяване

Стартирайки от сезон 2023/24, Ефбет Супер Волей ще предложи на феновете на волейбола нови емоции и ново ниво на участие, позволявайки им да преживеят шампионата от първа ръка чрез Фентъзи Волей.

Благодарение на иновативно приложение, създадено от НВЛ, фенове ще имат възможността да участват в истински „дигитален волейболен спектакъл“ през целия сезон, преоткривайки фантастичния волейбол, какъвто го познаваме, внасяйки истинска революция в тази игра.

Фентъзи Волей започва заедно с редовния сезон в Ефбет Супер Волей, в уикенда на 20-23 октомври. 

“Започваме новия сезон с много оптимизъм и нови инициативи. Като начало, турнирът за Money+ Суперкупа ще се проведе в нов формат, за пръв път. За трофея ще се изправят четири много силни и подготвени претендента, които, сигурен съм, ще осигурят ударно начало на състезателния сезон. Другата новина, за която и аз съм много ентусиазиран е, че пускаме игра за феновете. Волейболно фентъзи, както ще се нарича, предлага на всеки фен да си избере отбор от действителните състезатели от ефбет Супер Волей, които ще му носят точки в играта в зависимост от реалното представяне на състезателите в първенството. Както се полага, в края на редовния сезон, тези с най-много точки ще се борят за награди на стойност над 15 000 лв. Победителят в играта ще спечели цели 5 000 лв! Ще има също топки с автографи, екипи на всеки отбор, както и по-малки парични награди. Съветвам всеки фен на волейбола да се регистрира, имайки предвид че играта е напълно безплатна за участие. С тази игра искаме да зарадваме най-верните ни фенове и да им дадем още приятни емоции с любимия ни спорт.”
Атанас Върбанов 
Маркетинг директор, НВЛ


Чрез Фентъзи Волей, НВЛ се превръща в една от първите лиги в Европа, наред с италианската, в която феновете имат възможност да преживяват играта на едно още по-интерактивно ниво, ставайки съпричастни към волейболната игра.

Какво е Фентъзи Волей?
Фентъзи Волей е онлайн базирана игра, в която всеки участник ще може да състави свой отбор от състезатели, които ще му носят точки на база на действителното представяне на избраните състезатели през редовния сезон на „Ефбет Супер Волей“ 2023/24. Регистрацията е безплатна, а за най-добрите участници има награди.

Награди
Всички участници във Фентъзи Волей ще се борят за различни награди сред които мини волейболни топки, екипи на любим отбор, значка “Магьосник”, даваща право на почивка за двама в курорт на българското Черноморие, билети за Money+ Волейболна Суперкупа 2024 и др. 
Класиралите се на първите 13 позиции пък ще получат и парични награди, като първо място взима 5000лв, второ- 2500лв, трето - 1500лв.

Как се играе?
Всеки един фен на волейбола може да се регистира на fantasy.nvl.bg (като е важно да попълни реален мейл адрес за последваща комуникация). Веднъж регистрирал се, всеки участник избира “Основен отбор”,съставен от 7 състезатели, спазвайки определени ограничения (повече информация тук).  

Формула
Всеки състезател от играта реализира точки за играта на база реалното представяне на избраните състезатели във всеки мач. За изчисление на точките ще се използва официалната статистика от сайта на НВЛ.

Всичко за Fantasy Volley ТУК.